Saját Otthon Projekt

Egy öreg svéd ház átalakulása szakértő kezek által

Mai otthonunk tulajdonosa, Jenni stylistként dolgozik saját cégében. A divat és a lakberendezés mindig az élete szerves részét képezte és szerencsére ez még most is így van.

2006 óta élnek Martinnal, a férjével és három gyermekükkel a svédországi Helsingborgban egy öreg tengerészkapitánytól vásárolt vidéki villában. Szerettek volna nyugodtabb életet biztosítani gyerekeiknek a stresszes városi élet helyett. Ezért még anno eldöntötték, hogy vidéken keresnek házat. 

Már éppen elkeseredtek a sikertelen keresgélés miatt, amikor egy ingatlanos megmutatta nekik az igazi álomházat. Még be sem léptek a ház ajtaján, már tudták, hogy ez a ház lesz az otthonuk. Két nappal később meg is vásárolták a és Jenni neki is állt a ház újratervezéséhez.

A villa nagyon rossz állapotban volt és szinte mindent ki kellett rajta cserélni. Az új tulajdonosok azonban ragaszkodtak az eredeti hangulathoz és így sikerült megőrizni a ház autentikus hangulatát.  Egy év kemény munka és felújítás után végre beköltözhettek a csodálatos 290 m2-es családi otthonukba. 

Az egész ház alapját a fehér szín adja, amit jól ellensúlyoznak a fekete tárgyak. A természetességet pedig a fagerendák, a fa bútorok és a bőr kanapé adja. 

 

hemma-hos-fru-stilista-vardagsrum

Hihetetlenül tágasnak érezzük a hatalmas belmagasság miatt:

hemma-hos-fru-stilista-ovanvaning

hemma-hos-fru-stilista-sovrum

hemma-hos-fru-stilista-arbetsrum

hemma-hos-fru-stilista-badrum

hemma-hos-fru-stilista-badrum-2

hemma-hos-fru-stilista-arbetsrum-2

hemma-hos-fru-stilista-stol

hemma-hos-fru-stilista-2

Ti tudnátok élni ilyen monokróm otthonban? A magam részéről én rögtön költöznék…

A képek forrásait itt találjátok: residencemagazine.se

LogoIMG_7483ff

Ha tetszett a bejegyzés és nem szeretnél lemaradni a következőről, akkor kövess minket a Saját Otthon Projekt Facebook oldalán is, ahol még több érdekes tartalommal és egy szuper közösséggel találkozhatsz.

Érdemes minket Istagramon is követni, mert itt rengeteg olyan képet osztunk meg a bloggal kapcsolatosan, amelyek egy-egy bejegyzésbe már nem férnének bele.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább a NLCafé oldalra!