Saját Otthon Projekt

Ferm Living 2015. ősz/tél

Pont a múlt héten leshettünk be a Ferm Living tulajdonosának különleges otthonába és rá egy hétre már belekukkanthatunk az idei őszi-téli kollekcióba. 

Az igazi meglepetés, hogy most már nem csak kiegészítőket, hanem kisebb-nagyobb bútorokat is lehet vásárolni. Van pár kanapé és lerakóasztal is a kínálatukban. Ezen kívül újdonság még a fém virágállvány is, amely különféle színekben kapható.

GetImage

GetImage (2)

GetImage (1)

GetImage (3)

GetImage (4)

GetImage (5)

GetImage (7)

 

GetImage (19)

A gyerekeknek szánt kollekció is csupa-csupa izgalmas újdonságot hozott nekünk. A tapéták annyira egyediek és ötletesek, hogy szívem szerint rögtön rendelnék a nyuszisból a Hédinek. A tapéták mintája azonban visszaköszön a többi kiegészítőn is, ha nem szeretnénk nagyon megváltoztatni a gyerekszobát:

GetImage (18)

GetImage (17)

GetImage (16)

GetImage (15)

GetImage (10)

GetImage (9)

GetImage (8)

 

Nektek mi a kedvencetek a kollekcióból?

A képek forrásait és a kollekció összes darabját itt találjátok: Ferm Living

LogoIMG_7483ff

Ha tetszett a bejegyzés és nem szeretnél lemaradni a következőről, akkor kövess minket a Saját Otthon Projekt Facebook oldalán is, ahol még több érdekes tartalommal és egy szuper közösséggel találkozhatsz.

Érdemes minket Istagramon is követni, mert itt rengeteg olyan képet osztunk meg a bloggal kapcsolatosan, amelyek egy-egy bejegyzésbe már nem férnének bele.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább a NLCafé oldalra!