Saját Otthon Projekt

Nyári hangulat pasztell tónusokkal egy dán otthonban

A nyári hangulat elengedhetetlen feltételei a finom pasztell árnyalatok és a tágas szobák, melyekben igazán hűsítő ücsörögni forróság idején is.

A dán Louise Munk-Poulsen pontosan ilyen enteriőrt valósított meg 4 gyerekből és egy férjből álló családjának. Megfűszerezte pici vintage, pici angol vidéki stílussal, hogy a ház minél eklektikusabb legyen és ettől lett igazán karakteres. A 350 m2-es otthonból csak úgy árad pozitív életérzés és vidámság:

houseofc-denmark-hometour-summer-1

houseofc-denmark-hometour-summer-2

A kellemes fagylatszínek mindenhol felbukkannak és feldobják a hangulatot. A konyhában a sárga Eames székek hivatottak ezt a feladatot ellátni:

houseofc-denmark-hometour-summer-5

houseofc-denmark-hometour-summer-4

A nappali összes szegletében pedig a díszpárnák felelősek a vidámságért:

AOPNKopi af _DSC3872_2_0

 AOPNKopi af _DSC3999_1_0

Gondoltátok volna, hogy az orchideát egy sima befőttes üvegben is lehet stílusosan tartani? Szerintem nagyon szuper ötlet és ki is fogom próbálni:

houseofc-denmark-hometour-summer-3

A folyosón az egyik falra merész tapétát választottak, amely a ház többi részével szemben így nem is annyira visszafogott és mégse érezzük soknak. Ezt biztosan a tapéta mintájának szellőssége okozza:

houseofc-denmark-hometour-summer-6

A szülő háló a tetőtérben kapott helyett és igencsak puritán a berendezése. Ide tudnak a szülők visszavonulni, ha picit csöndre vágynak a 4 gyermek mellett:

houseofc-denmark-hometour-summer-7

 A menta színű komód annyira tetszik, hogy szerintem egyszer az új otthonunkba is festek egy hasonlót. Nektek mi volt a kedvenc részetek ebben a csodás otthonban?

 A képek forrásait itt találjátok:

www.kk.no

www.houseofc.nl

LogoIMG_7483ff

Ha tetszett a bejegyzés és nem szeretnél lemaradni a következőről, akkor kövess minket a Saját Otthon Projekt Facebook oldalán is, ahol még több érdekes tartalommal és egy szuper közösséggel találkozhatsz.

Érdemes minket Istagramon is követni, mert itt rengeteg olyan képet osztunk meg a bloggal kapcsolatosan, amelyek egy-egy bejegyzésbe már nem férnének bele.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább a NLCafé oldalra!