Saját Otthon Projekt

Nyári dekor a tenger kincseivel

Tavaly a nyaralás alkalmával gyűjtöttünk a Hédivel pár apró kagyló és csigát Olaszországban. Hazaérkezésünk után azonban hozzájuk sem nyúltam, csak dobozostul bepakoltam a szekrénybe.

Most viszont elérkezett az idő a nyári dekoráció elkészítésének és mindenképpen fel szerettem volna használni ezeket a kincseket. Eredetileg fehérre szerettem volna festeni mindet, de végül elvetettem az ötletet. Meghagytam a természetes szépségükben pompázni a kicsikéket:

 DSC_0084

 DSC_0102

 DSC_0110

Elkészítése:

1. Alaposan megmostam a még erősen sós és tenger illatot árasztó kagylókat és csigákat. Majd kitettem őket az erkélyre száradni:

DSC_0068

2. Fogtam a betonból öntött gyertyatartókat és melléjük szórtam a kincseket. Arra ügyeltem, hogy a kagylók teteje felfelé nézzen:

DSC_0101

3. Kiegészítő gyanánt előkerült a kis fahajó, az ajándékba kapott tengeri csillag, tengeri kavicsok és pár natúr dísz.Ezzel kész is és már lehet is vele hangolódni az idei nyaralásra. Reményeim szerint idén nagyobb és szebb gyöngyszemekre lelünk majd a tengerben:

DSC_0072

DSC_0082

Éljen a nyár!

LogoIMG_7483ff

Ha tetszett a bejegyzés és nem szeretnél lemaradni a következőről, akkor kövess minket a Saját Otthon Projekt Facebook oldalán is, ahol még több érdekes tartalommal és egy szuper közösséggel találkozhatsz.

Érdemes minket Istagramon is követni, mert itt rengeteg olyan képet osztunk meg a bloggal kapcsolatosan, amelyek egy-egy bejegyzésbe már nem férnének bele.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább a NLCafé oldalra!