Saját Otthon Projekt

Nyári kívánságlista az otthonunkba

Biztosan sokaknak furcsa, de valahogy soha sem készül el a lakásunk és ezt én roppant mód élvezem. Mindig vannak új dolgok, amikre vágyom vagy amiket lecserélnék.

Az egészben a legjobb a vágyódás, tervezgetés és álmodozás. Sokszor nem is sietek egy-egy projekt megvalósításával, hogy igazán tudjak örülni a végeredménynek. Ilyenkor kiélvezem minden egyes pillanatát és akár heteken keresztül tudom nézegetni és váratlan pillanatokban elkiáltani magam: “Annyira jól néz ki, annyira örülök!!”

Tavasszal 2 nagyobb álmom is valóra vált: az egyik a String polchoz hasonlatos retró polc, a másik a retró asztalka. A nyárra nem terveztem ilyen nagyobb horderejű dolgokat, de van a fejemben pár apróság:

1. Szeretnék újra rendelni a Ferm Living-től kettő dolgot, mert annyira oda vagyok a cuccaikért. A legtöbb árujuk az én pénztárcámnak elég borsos, de ezek még a megfizethető kategória:

  • csíkos vágódeszka:

GetImage (2)

GetImage (1)

  • csíkos mini tároló:

GetImage

2. Szeretnék haladni a dolgozósarokkal is, mert most még nem sikerült a megfelelő dekorációt megalkotnom és még hiányzik az egyik polc is:

  • Szeretem a betont és sokszor öntöttem is már pár dolgot, de sajnos betűket még nem tudok. Ez a könyvtámasz azonban nagyon megfogott:

respire_product_14326368740132820

 

  • Egy kis tárolót is beterveztem, mert pont befér és természetesen lefestem fehérre:

moppe-mini-fiokos-szekreny__0133781_PE289263_S4

 

  • Legvégül, de nem utolsó sorban még meg kell vennünk a harmadik polcot is:

ekby-osten-polc-feher__0084653_PE211484_S4

 

3. A fentieken kívül még szeretnék pár dekorációt, mert abból soha sem elég:

  • Szeretnék egy vázát, ami igazán tetszik:

hmprod

 

 

hmprod (1)

 

  • Egy fehér fémtálcát, mert a tálca hiánycikk a lakásunkban:

hmprod (3) hmprod (2)

  •  A konyhai ablakpárkányra pedig szeretnék 2 darab fehér kaspót és fűszernövényeket nevelgetnék benne:

bittergurka-kaspo-feher__0313235_PE513569_S4

 

4. Van egy nagy álmom is, aminek kicsit az esélye, hogy valóra váljon….Ez pedig a Louis Poulsen AJ nevű állólámpája, fehér színben. Muszáj azonban ide beillesztenem, mert hátha valóra válik:

791

 

791_ad05

 

Ugye milyen szép kis lista? Ti írtok listákat?

LogoIMG_7483ff

Ha tetszett a bejegyzés és nem szeretnél lemaradni a következőről, akkor kövess minket a Saját Otthon Projekt Facebook oldalán is, ahol még több érdekes tartalommal és egy szuper közösséggel találkozhatsz.

Érdemes minket Istagramon is követni, mert itt rengeteg olyan képet osztunk meg a bloggal kapcsolatosan, amelyek egy-egy bejegyzésbe már nem férnének bele.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább a NLCafé oldalra!