Saját Otthon Projekt

Új projekt: retró kisasztal

Nagyon régóta szerettem volna egy új kis asztalkát a nappaliba, de amelyik tetszik az túlságosan drága.

Hasonló szépséget képzeltem el, mint ez a lenti:

PL-TR024WWAR4XVPL-1-newproduct

Judit /lakását Ti is láthattátok a blogon/ megmutatta, hogy a Vaterán és a Jófogáson nagyon olcsón ki lehet fogni régi asztalkákat és pici átalakítással mi is megalkothatjuk saját vágyainkat. Keresett is nekem néhány példát, de azok hozzánk túlságosan picik lettek volna. Olyan méretűt szerettem volna, amin a kislányom tud a nappaliban rajzolgatni és étkezni.

Nem kellett sokat keresgélnem és találtam egy megfelelő példányt. Meg is beszéltünk az eladóval mindent, de közben kiderült, hogy mégsem adják el. Az eladó feleségét ugyanis a szép emlékek kötötték az asztalhoz. (vagy csak rájöttek, hogy mennyire trendi…)

Elkeseredtem, de nem adtam fel! Meg is lett az eredménye, mert pár napra rá találtam egy ugyanolyat. Ráadásul még olcsóbb is volt. Elhoztuk és most már csak az átalakítás van hátra: fehér lesz a teteje és natúrak a lábai:

IMG_6148

IMG_6149

IMG_6150

Nagyon izgalmas lesz az átalakítás! Már várom a végeredményt!

LogoIMG_7483ff

Ha tetszett a bejegyzés és nem szeretnél lemaradni a következőről, akkor kövess minket a Saját Otthon Projekt Facebook oldalán is, ahol még több érdekes tartalommal és egy szuper közösséggel találkozhatsz.

Érdemes minket Istagramon is követni, mert itt rengeteg olyan képet osztunk meg a bloggal kapcsolatosan, amelyek egy-egy bejegyzésbe már nem férnének bele.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább a NLCafé oldalra!