Saját Otthon Projekt

Egy sötét étkező totális átalakulása

A fehér szín minden helyiséget elvarázsol és tágassá tesz. Ezt a tételt bizonyítja ez az étkezőátalakítás is, mert minden ugyanaz: az ablak, a padló és az egész helyiség és mégis mintha nem ugyanarról a házról beszélnénk.

Elég volt a falakat fehérre festeni, lecserélni a sötét étkező asztalt, a sötét tálalót és minden egyéb öreg bútort és az eredmény önmagáért beszél! Ki ne szeretné ezek után fehérre festeni a falakat?

Utána:

1013

Előtte:

225

Az étkezőszékek egyszerre hozzák a kényelmet és a frissességet a világoskék színük miatt. A fehérek pedig ugyanolyanok, mint amilyenek nekünk vannak:

816

517 (1)

A tálaló légies marad, mert nincsenek lábai.

617

Rengeteg holmit el tud nyerni és mégse foglalja el az egész teret:

6b

Az igazi fa borítás pedig remekül illeszkedik a padló és a széklábak színéhez:

6a

A tökéletes hangulatot pedig az olyan apróságok teremtik meg, mint a kiegészítők. Gondosan lettek kiválogatva, hogy picit megtörjék a fehér és a fa egységét:

716

Ugye, hogy milyen hihetetlen a különbség?

A képek forrásait itt találjátok:  www.delikatissen.com

LogoIMG_7483ff

Ha tetszett a bejegyzés és nem szeretnél lemaradni a következőről, akkor kövess minket a Saját Otthon Projekt Facebook oldalán is, ahol még több érdekes tartalommal és egy szuper közösséggel találkozhatsz.

Érdemes minket Istagramon is követni, mert itt rengeteg olyan képet osztunk meg a bloggal kapcsolatosan, amelyek egy-egy bejegyzésbe már nem férnének bele.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább a NLCafé oldalra!