Saját Otthon Projekt

Húsvéti tojásolás gyerkőccel

Az idén már 4 éves a kislányom és így már elérkezett az idő, hogy együtt készüljünk a húsvétra. Ezért kitaláltam pár egyszerű tojásdekorációt, hogy az idén a locsolók az általa készített tojásokat kaphassák.

Olyan módszereket választottam, amiben tuti sikerélménye lehet és közben még a betegség miatti kényszerpihenő is kellemesebben telik a manókámnak.

Az első próbálkozás szerintem végül sikerrel zárult:

IMG_5799

IMG_5802

IMG_5804

Némelyiket a minta kiválasztása után azért előre megrajzoltam,mert így könnyebb volt a Hédinek körberajzolni:

 IMG_5801

 Hozzávalók:

  • dekupázs ragasztó
  • műanyag tojások
  • ecset
  • maradék ruhaanyagból kivágott cuki minták
  • csillámos ragasztótoll /nekünk egy újsághoz volt ajándék/

IMG_5741

IMG_5789

Elkészítésük:

1. Fogjuk a textildarabokat és a dekupázs ragasztóval jó alaposan ragasszuk rá a tojásra. Várjunk pár órát, amíg teljesen megszárad:

IMG_5793

A kis betegem így koncentrál közben:

IMG_5791

3. Ha megszáradnak, akkor a textileket rajzoljuk körbe a csillámos tollal. A hátoldalára pedig a tollal rajzolhatunk szabad kézzel is: pöttyöket, napocskát, szívet stb. Bízzuk a gyerkőc fantáziájára!

Mi remekül szórakoztunk közben:

IMG_5800

IMG_5806

Ti szoktatok együtt alkotni a gyerekekkel? Szerintem a legjobb móka és még a kézügyességük is fejlődik. Hozzánk most már jöhetnek a locsolók!

LogoIMG_7483ff

Ha tetszett a bejegyzés és nem szeretnél lemaradni a következőről, akkor kövess minket a Saját Otthon Projekt Facebook oldalán is, ahol még több érdekes tartalommal és egy szuper közösséggel találkozhatsz.

Érdemes minket Istagramon is követni, mert itt rengeteg olyan képet osztunk meg a bloggal kapcsolatosan, amelyek egy-egy bejegyzésbe már nem férnének bele.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább a NLCafé oldalra!