Saját Otthon Projekt

Szuper lakástextilek a Babyberry-től

Gyakran érezzük, hogy kevés a lehetőség az egyedi és ötletes dolgok megvásárlására itthon. Persze könnyű ezt mondani és legyinteni szomorúan, de a helyzet azért szerencsére más a valóságban. Legtöbbször ugyanis csak a rátalálással van probléma, hiszen a kezdő kisvállalkozások nehezen jutnak el tömegekhez.

Nemrég akadtam rá a Babyberry-re és végigböngészve a kínálatukat szuper textiltárolókra és egyedi párnákra leltem. Ha valaki nem IKEÁ-s, Jysk-ös tucatárura vágyik, hanem feldobná pár egyedibb darabbal a lakását, akkor íme pár tökéletes opció:

  • Chevron mintás tárolók:

Dobozok_04

Dobozok_01

 

  • Pöttyös tárolók:

Dobozok_02

  • Inkább gyerekeknek vagy gyermeteg felnőtteknek való mintásak:

Dobozok_05

Dobozok_06

Itt aztán hódolhatok a párnamániámnak is és az árban benne van maga párnabelső is. Ígyz pedig tényleg baráti ár a gyönyörűségekért:

  • Chevron mintásak:

Parna_13

Parna_03

  • Autós:

Parna_02

  • Házacskás

Parna_01

Nektek melyik jön be a legjobban?

A képek forrásait rájuk kattintva vagy itt találjátok: www.babyberry.hu

LogoIMG_7483ff

Ha tetszett a bejegyzés és nem szeretnél lemaradni a következőről, akkor kövess minket a Saját Otthon Projekt Facebook oldalán is, ahol még több érdekes tartalommal és egy szuper közösséggel találkozhatsz.

Érdemes minket Istagramon is követni, mert itt rengeteg olyan képet osztunk meg a bloggal kapcsolatosan, amelyek egy-egy bejegyzésbe már nem férnének bele.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább a NLCafé oldalra!