Saját Otthon Projekt

Egy finn bemutató lakás, amit érdemes megnézni

A hétre kiválaszott lakás egy nagy újépítésű bérházban található. Igazából azért különleges, mert Susanna Vento tervezte, aki Finnországban eléggé híres lakberendező.  Ez a  lakás pedig egész komplexum egyik bemutatólakása.

Ha ilyen bérlakások lennének Magyarországon, akkor nem sietnék sajátot venni! Minden letisztult, ugyanakkor nagy hangsúlyt fektettek a bútorokra, így egy-egy dizájn darab mindenhol fellelhető. Hihetetlen, hogy ez egy bérlakás lesz….

_MG_3246_redi

Ennek a tükörnek pedig nincs párja:

_MG_3277_redi

_MG_3297_redi

A konyha is az egyszerűségével  hódít, modern és gyönyörű:

_MG_3259_redi

_MG_3498_redi

A gyerekszoba igazi minimál,  amit csak a sátor menősége old fel. Mit nem adtam volna egy ilyenért az én gyerekkoromban!

_MG_3342_redi

_MG_3401_redi

 A bérlakást a szobanövények teszik otthonossá. Mindenhol felbukkannak és így rögtön otthon is érezhetik magukat a nézelődők:

_MG_3604_redi

 _MG_3322_redi

 Az előszobai szőnyeg a Ferm Livingből van, amit én személy szerint imádok:

_MG_3685_redi

A képek forrásait rájuk kattintva érhetitek el vagy innen: thedesignchaser.com

LogoIMG_7483ff

Ha tetszett a bejegyzés és nem szeretnél lemaradni a következőről, akkor kövess minket a Saját Otthon Projekt Facebook oldalán is, ahol még több érdekes tartalommal és egy szuper közösséggel találkozhatsz.

Érdemes minket Istagramon is követni, mert itt rengeteg olyan képet osztunk meg a bloggal kapcsolatosan, amelyek egy-egy bejegyzésbe már nem férnének bele.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább a NLCafé oldalra!