Saját Otthon Projekt

H&M Home tavaszi újdonságok 2.0

A H&M Home az egyik kedvenc márkám, mert nem csak a ruhák terén tudják gyorsan lekövetni a divatot, hanem a lakberendezés terén is. Ráadásul minden szezonban több kollekcióval jönnek ki, így mindenki megtalálhatja a maga kedvencét. Éppen ezért mutatok ismét pár olyan apróságot, amit nem mutattam meg a januári Mediterrán érintés című bejegyzésemben.

A mostani kínálat telis-tele van vidám párnahuzatokkal és stílusukat tekintve igen csak változatosak. A huzatok pedig árkategóriában is széles spektrumon mozognak, mert már lehet kapni 990 Ft-ért is. A drágább, tiszta pamut vagy lenvásznak pedig átlagosan 3.990 Ft-ba kerülnek:

hmprod (3)

hmprod (4)

hmprod (5)

hmprod (16)

hmprod (17)

hmprod (18)

Számos lehetőség kínálkozik az otthoni rend fenntartására is a különféle tárolókkal:

hmprod

hmprod (1)

hmprod (9)

hmprod (10)

hmprod (15)

Az ágyneműik pedig igazán gyönyörűnek tűnnek innen távolról. Persze szívesen megnézném azért élőben is az anyagukat, de mindegyiket elfogadnám így első blikkre:

hmprod (22)

hmprod (21)

hmprod (20)

hmprod (19)

Szoktatok itt vásárolni?

A képek forrásait itt találjátok: H&M Home

LogoIMG_7483ff

Ha tetszett a bejegyzés és nem szeretnél lemaradni a következőről, akkor kövess minket a Saját Otthon Projekt Facebook oldalán is, ahol még több érdekes tartalommal és egy szuper közösséggel találkozhatsz.

Érdemes minket Istagramon is követni, mert itt rengeteg olyan képet osztunk meg a bloggal kapcsolatosan, amelyek egy-egy bejegyzésbe már nem férnének bele.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább a NLCafé oldalra!