Saját Otthon Projekt

Konyhakiállítás 2015 – 1. rész

Minden évben elterveztük a Verával, hogy elmegyünk egy csomó kiállításra és köztük volt mindig a Konyhakiállítás is. Valahogy azonban eddig a terveket nem követte a megvalósulás. Az idén azonban megtörtük ezt az átkot és vasárnap kilátogattunk a zárónapra.

Mivel mindketten más szemüvegen keresztül vizsgáltuk a kiállítást, így kétféle beszámolót fogtok majd tőlünk olvasni. Természetesen ő a gasztronómia oldaláról, én pedig a lakberendezési oldalról. Vicces lesz majd összehasonlítani! 🙂

A magam részéről még soha sem voltam ilyen jellegű kiállításon, így hatalmas várakozás előzte meg az egész programot. Talán éppen ezért is gondoltam, hogy ez egy óriási méretű kiállítás. Ehhez képest alig 2 óra alatt lazán körbejárható.

Nagyon hiányoztak az igazi trendeket képviselő standok, amelyek innovatívak és újat tudnak mutatni a közönségnek. Persze voltak szép konyhák, de egyik sem volt igazán különleges. /Vagy csak én várok sokat???/ Egyedül a konyhai gépek terén éreztem, hogy az elérhető legjobbakat állították ki a kiállítók. Csak ámultam és bámultam a szépségek láttán.

Egy kedvenc standom azért volt, az ID Design standja. Teljesen beleszerelmesedtem a tálalószekrénybe és a kanapéba, de összességében bármit elhoztam volna haza a kiállított darabok közül. Szereztem katalógust is, hogy meg tudjam itthon is mutogatni és így a Férjemnél is tuti befutók lettek:

IMG_5724

IMG_5723

IMG_5725

IMG_5722

Néhány stand különösen tetszett, mert raklapokból és ládákból volt összerakva. Tudom én, hogy ez elcsépelt, de akkor is jól néztek ki:

IMG_5721

IMG_5720

IMG_5718

A Verának ez a konyha volt az ÁLOM KONYHA! Adományokat szívesen elfogad, hogy meg is tudja valósítani az életben is. Nálam az eredeti ipari lámpák vitték a pálmát:

IMG_5727

Sok-sok kis apróság fogott meg és inkább azokat mutatom meg, mert szerintem érdekesebbek a többi konyhánál:

 • Farmer anyaggal bevont SMEG hűtő:

IMG_5732

 • Otthon is megvalósítható, DIY fűszertartó:

IMG_5729

 • Befőttesüveg-szerű bögre szívószállal:

IMG_5733

 • Gyönyörű cementlapok óriás választékban:

IMG_5715

 •  Barikás párnák:

IMG_5737

 • Csempe helyett festett hátlap:

IMG_5726

Ti voltatok kint? Mi tetszett a legjobban?

LogoIMG_7483ff

Ha tetszett a bejegyzés és nem szeretnél lemaradni a következőről, akkor kövess minket a Saját Otthon Projekt Facebook oldalán is, ahol még több érdekes tartalommal és egy szuper közösséggel találkozhatsz.

Érdemes minket Istagramon is követni, mert itt rengeteg olyan képet osztunk meg a bloggal kapcsolatosan, amelyek egy-egy bejegyzésbe már nem férnének bele.

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
 1. diamia8 says:

  Nekem is tetszenek az olyan asztalok! 🙂

 2. Mia Riesenberger says:

  Én is kint voltam a konyhakiállításon és nagyon élveztem. Engem az Impala fogott meg nagyon, volt egy asztaluk kint, tömör tölgyből. Az valami szuperül nézett ki, kicsit a régi parasztházak hangulatát idézte, mégis modern volt a színes székekkel, de itt olvashattok róla, még kép is van fent: http://lakberinfo.hu/lakberendezes/etkezo/2015-02-26-rendezd-be-az-etkezod-tomor-tolgy-es-bukkfa-asztalokkal/


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább a NLCafé oldalra!