Saját Otthon Projekt

Hogyan lett adventi kalendáriumunk?

Tavaly lustaságból nem készítettem adventi kalendáriumot és ráadásul sokszor úgy érzem, hogy túlzás az év vége ajándékozás terén.  Mikulás, szülinap és a karácsony egymás után és ez egyenlő ünnepenként 7 ajándékkal, ha az egész családot nézem…. Ugye, hogy rengeteg?

Azonban az egyik kollégám tavaly kapott az egyik beszállítótól egy adventi naptárat telis-tele kézműves szaloncukorral. Azonnal lecsaptam a dobozra és milyen jól tettem! Mondta is, hogy utána mindenki a dobozt szerette volna megszerezni. 🙂

Így az idén mégis lesz adventi kalendáriumunk és ha beválik, akkor minden évben feltöltöm apróságokkal. Egy DIY bloggertől ez csalás vagy még belefér? 😉

IMG_4825

IMG_4827

IMG_4828

IMG_4830

IMG_4826

Nekem nagyon tetszik… De lehet, hogy kap majd jövőre egy új külsőt.

LogoIMG_7483ff

Ha tetszett a bejegyzés és nem szeretnél lemaradni a következőről, akkor kövess minket a Saját Otthon Projekt Facebook oldalán is, ahol még több érdekes tartalommal és egy szuper közösséggel találkozhatsz.

Érdemes minket Istagramon is követni, mert itt rengeteg olyan képet osztunk meg a bloggal kapcsolatosan, amelyek egy-egy bejegyzésbe már nem férnének bele.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább a NLCafé oldalra!