Saját Otthon Projekt

Zara Home-ban jártunk

Múlt héten sikerült a barátnőmmel eljutnunk a Zara Home-ba, mert mindkettőnket megölt a kíváncsiság. Le is vontuk a magunk kis következtetéseit, amit most meg is osztunk veletek:

1. A legfontosabb következtetés az, hogy szerintem a Zara Home indokolatlanul drága. Pár ezer forintért szinte csak apró kiegészítőket lehet beszerezni, a nagyobb és szebb dolgok esetében pedig határ a csillagos ég. A márka túlárazottságát legjobban prezentálja, hogy ez a 3 toboz zsinórral, mindenféle további díszítés nélkül 1.195 Ft:

IMG_4910

2. A Zara Home nem az én stílusom, mert túl klasszikus, túl romantikus és nekem giccses is. Minden túldíszített és tobzódnak a termékek  a színekben.

3. A gyerekosztály nagyon unalmas, mert a fiúknak csak világoskék és a lányoknak csak halvány rózsaszín cuccok vannak.

4. Rengetegen vásárolnak, nézelődnek és szerencsére sok az eladó is. Így bármilyen kérdéssel tudunk hozzájuk fordulni.

5. Itt tuti nem fogok magamnak vásárolni. Az azonban előfordulhat, hogy itt fogom beszerezni az ajándékát a más stílusú családtagjaimnak, barátaimnak vagy ismerőseimnek.

Nézzük meg a többi fotót és akkor Ti is kaphattok egy előzetes képet a kínálatról:

IMG_4904

IMG_4907

IMG_4897

IMG_4919

IMG_4921

IMG_4918

IMG_4914

IMG_4913

IMG_4911

IMG_4906

IMG_4905

IMG_4929 IMG_4923  IMG_4920

Ti jártatok már a Zara Home-ban? Nektek mi a véleményetek?

LogoIMG_7483ff

Ha tetszett a bejegyzés és nem szeretnél lemaradni a következőről, akkor kövess minket a Saját Otthon Projekt Facebook oldalán is, ahol még több érdekes tartalommal és egy szuper közösséggel találkozhatsz.

Érdemes minket Istagramon is követni, mert itt rengeteg olyan képet osztunk meg a bloggal kapcsolatosan, amelyek egy-egy bejegyzésbe már nem férnének bele.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább a NLCafé oldalra!