Saját Otthon Projekt

Apacuka kerámia workshopon jártunk

A múlt hét pénteki workshop volt az első, amin részt vettem. Azelőtt nem gondoltam volna, hogy ennyire jó móka és ennyire sok pozítiv energiát ad! 🙂

IMG_4789

Jelentkezni is hirtelen felindulásból jelentkeztem, mert régóta követem Juditék munkásságát /Vintage Bazaar/ és nagyon szimpatikusak. A házukat meg egyszerűen imádom, mert annyira jó a hangulata. A workshop pedig alkalmat teremetett a személyes találkozóra és legalább a karácsonyi ajándékokat is elkészíthettük a Hédivel közösen.

Ugyanakkor kicsit féltem, hogy a 4 éves kislányom élvezni fogja-e vagy hogyan bírja fizikailag. Nem kellett volna aggódnom, mert a Hédi jobban bírta, mint én és annyira jó volt látni a boldog arcocskáját.

Érkezés után mindenki kapott egyet az új kötényekből és a Hédi ennyire büszkén és boldogan viselte:

IMG_4765

Választani kellett egy mintát, amelyet mindegyik forma aljára rá kellett nyomni, hogy majd megismerjük a sajátunkat. A mi jelünk a csikóhal lett:

IMG_4801

Az első tányérnál még bátortalanok voltunk, de aztán beindultunk és elindult a sorozatgyártás:

IMG_4804

IMG_4806

IMG_4807

IMG_4809

IMG_4808

A mázazás leginkább a gyerekek feladata volt, így a felnőttek egy picit megpihenhettek:

IMG_4812

IMG_4817

2 hét múlva készülnek el az alkotásaink és a színeket mi választhattuk ki előre. Ha ügyesek voltunk, akkor ilyen szép darabokat fogunk készhez kapni:

IMG_4797

IMG_4770

IMG_4772

Természetesen engem a műhely hangulata is megfogott és próbáltam az esti óra ellenére szép fotókat készíteni a kis kompakt gépemmel. Ugye milyen hangulatos környezetben alkothattunk?

IMG_4798

IMG_4782

IMG_4790

IMG_4784

Annyira élveztük, hogy legközelebb egy másik fajta workshop-ot fogunk kipróbálni. Ha kedvet kaptatok, akkor itt érdemes jelentkezni:

Apacuka Ceramics Facebook oldala

Megjött a kedvetek egy kis alkotáshoz?

LogoIMG_7483ff

Ha tetszett a bejegyzés és nem szeretnél lemaradni a következőről, akkor kövess minket a Saját Otthon Projekt Facebook oldalán is, ahol még több érdekes tartalommal és egy szuper közösséggel találkozhatsz.

Érdemes minket Istagramon is követni, mert itt rengeteg olyan képet osztunk meg a bloggal kapcsolatosan, amelyek egy-egy bejegyzésbe már nem férnének bele.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább a NLCafé oldalra!