Saját Otthon Projekt

Egy imádnivaló dán otthon színes falakkal

Számomra a legkedvesebb lakberendezési stílus a skandináv és azon belül is a dán. Imádom a geometriai mintákat és a letisztult modern bútorokat. Éppen ezért kezdem az új, nekem inspiráló otthonokról szóló sorozatomat egy ilyen remek példával.

Tehát a mai bejegyzésben szereplő ház Mia-Louise Mailund Smith dán illusztrátor és tervező otthona. Saját márkával is rendelkezik, amelynek a neve Missemai. Munkái közül nekem elsősorban a gyerekeknek szánt ágyneműk és az illusztrációk tetszenek.

Az otthona azért tetszik mert a lakás megtartotta polgári, klasszikus jegyeit és mégis modern. Ráadásul a skandináv otthonokkal ellentétben a falak nem fehérek, mert mindegyik halvány, pasztelles áranyalatban tündököl. A falakok kívül viszont szinte minden más fehér és ettől annyira hangulatos, hívogató a lakás. A magam részéről azonnal elfogadnám és Ti?

 56

36

46

66

5a

215

116

86

A képek forrása köszönettel: www.delikatissen.com

LogoIMG_7483ff

Ha tetszett a bejegyzés és nem szeretnél lemaradni a következőről, akkor kövess minket a Saját Otthon Projekt Facebook oldalán is, ahol még több érdekes tartalommal és egy szuper közösséggel találkozhatsz.

Érdemes minket Istagramon is követni, mert itt rengeteg olyan képet osztunk meg a bloggal kapcsolatosan, amelyek egy-egy bejegyzésbe már nem férnének bele.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább a NLCafé oldalra!