Saját Otthon Projekt

Kedvenc helyek: Kerekes Pince

Múlt hétvégén még nem kellett a hideg őszi napok miatt keseregnünk, mert igazán kellemes volt az időjárás egy kis pince látogatásra. Nevezetesen a Balatonalmádiban található Kerekes Pincét kerestük fel egy baráti találkozó végett és teljesen magával ragadt a hely hangulata.

Már a bejáratnál lehetett érezni, hogy ez a hely tökéletes a hétköznapok fáradalmait kipihenni és elmerülni a kulináris élvezetekben:

IMG_4042

A szokásos pince külsőt kedves dekorációval és a ház által kínált borokkal dobják fel:

IMG_4060

IMG_4068

IMG_4048

IMG_4046

Itt készülnek a finomságok. Az almáspite annyira finom volt, hogy ötöt megettem belőle….

IMG_4047

Belül is hangulatos:

IMG_4049

IMG_4050

A teraszon sorakoznak az asztalok, amelyek mind-mind másmilyenek és kedvünkre válogathatunk (már ha van még szabad hely):

IMG_4051

IMG_4045

IMG_4044

Hát nem tökéletes helyszín egy kis délutáni baráti beszélgetésre? Személy szerint alig várom, hogy ismét meglátogassuk, de legközelebb kerékpárral jövünk!

LogoIMG_7483ff

Ha tetszett a bejegyzés és nem szeretnél lemaradni a következőről, akkor kövess minket a Saját Otthon Projekt Facebook oldalán is, ahol még több érdekes tartalommal és egy szuper közösséggel találkozhatsz.

Érdemes minket Istagramon is követni, mert itt rengeteg olyan képet osztunk meg a bloggal kapcsolatosan, amelyek egy-egy bejegyzésbe már nem férnének bele.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább a NLCafé oldalra!