Saját Otthon Projekt

Rendszerezzünk: levelek sorakozó

Szerencsére már elmúltak azok az idők, amikor rengeteg levelet és csekket kaptunk postán. Mi ugyanis nem fizetünk egy számlát sem csekken és a legtöbbet elektronikusan is kapjuk.

Most mondhatnám, hogy környezetvédelmi megfontolásból döntöttünk így, de ez nem fedné a valóságot. A prózai ok pedig, hogy utálok a Postán sorban állni, várni egy csomót és ezzel töltenem az értékes időmet.

Ettől függetlenül vannak elitéznivaló papírok és egyéb levelek, amiket kultúrált formában kellene tárolnunk a konyhában. Hiszen ha egyszerűen odaállítom a papírokat a kis pingvinem mellé, akkor az rendetlenséget eredményez. A rendetlenség pedig komoly ellenségem, folyton küzdünk egymással, de azért is én vagyok az erősebb. 🙂

Gondoltam rendelek egy levéltartót és lefestem. Minél egyszerűbb a forma és a szín, annál jobb. Tudom, hogy most mindenki antikol és öregít, mert ez a trendi, de tőlem egy picit távol áll. A fekete színt pedig azért választottam, mert most ez tökéletesen illeszkedik a konyha update utáni dizájnhoz:

IMG_4031

IMG_4037

Hozzávalók:

  • akril festék
  • natúr levéltartó
  • ecset
  • lakk

IMG_3993

IMG_3995

Elkészítése:

1. Nem túl bonyolult feladat, mert csak 2 rétegben kell felkenni az egész felületre a fekete festéket. Így néz ki két réteg után:

IMG_4018

2. Nagyon matt volt és rossz tapintású és ezért még kapott egy réteg lakkot is. Most szépen csillog és sima a felülete, de fényképezni szinte lehetetlen:

IMG_4028

Mindent összevetve nagyon boldog vagyok, mert végre a konyhapulton is rend van. Ugye mennyit számít egy kis rendszerezés?

IMG_4033

Ti hogyan rendszerezitek a leveleket?

LogoIMG_7483ff

Ha tetszett a bejegyzés és nem szeretnél lemaradni a következőről, akkor kövess minket a Saját Otthon Projekt Facebook oldalán is, ahol még több érdekes tartalommal és egy szuper közösséggel találkozhatsz.

Érdemes minket Istagramon is követni, mert itt rengeteg olyan képet osztunk meg a bloggal kapcsolatosan, amelyek egy-egy bejegyzésbe már nem férnének bele.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább a NLCafé oldalra!