Saját Otthon Projekt

Stencilt kaptam! Juhééé!

Nagyon megörültem, amikor az Otthonkommandó bloggere Ditta megkeresett az új webáruházukkal kapcsolatban. Imádom ugyanis az olyan hasznos dekorációs kellékeket, mint amilyenek a Dekor Labor kínálatában vannak. Aki nem szeretné, hogy tovább csigázzam, annak elárulom, hogy egyedi készítésű stencilekkel foglalkoznak.

Pont az álmom megvalósításához gyűjtögetek inspirációkat és kellékeket, így pont kapóra jött a Pöttyös Panna fantázianevű stencil. Ugye milyen édes?

smf_13_A

A legütősebbek azonban a cementlap mintájúak, csak hozzánk stílusban annyira nem illenek. Ezért választottam az infantilis pöttyöskét. 🙂

Ha cementlapos, akkor szerintem ezek a legjobbak és még a nevük is vicces:

Rákóczi út 19.

smf 03 19x19

Múzeum körút 5.

smf_05_10x10

Mikszáth tér 8.

smf_11_B

Legalább háromféle dolgot tervezek a segítségével megalkotni! Már alig várom, hogy hazaérkezzünk a jól megérdemelt nyaralásunkból és nekiveselkedjek a festegetésnek.

Ilyen a kis méretű Panna a valóságban:

IMG_3422

IMG_3424

Ebben a csomagolásban érkezett, így nem sérülhet meg szállítás közben és ebben a kis hengerben fogja itthon várni, hogy kipróbálhassam:

IMG_3426

Ki kapott kedvet még a festegetéshez?

A nem saját képek forrása: Decor Labor

LogoIMG_7483ff

Ha tetszett a bejegyzés és nem szeretnél lemaradni a következőről, akkor kövess minket a Saját Otthon Projekt Facebook oldalán is, ahol még több érdekes tartalommal és egy szuper közösséggel találkozhatsz.

Érdemes minket Istagramon is követni, mert itt rengeteg olyan képet osztunk meg a bloggal kapcsolatosan, amelyek egy-egy bejegyzésbe már nem férnének bele.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább a NLCafé oldalra!