Saját Otthon Projekt

Must have: Mágneses tapéta

Nemrégiben eldöntöttük, hogy még nem festetünk. Valahogy nincs kedvünk ismét szétbombázni a lakást, pedig a kislányom “áldásos” közreműködése igencsak sikeresnek mondható az előszobában.

Pont a fürdő oldali fal a sötét és a koszos kis mancsaival a villanykacsoló környékét teljesen leamortizálta. Megpróbálom majd ismét lemosni, de a mosható falunk valójában csúnyább lesz mosás hatására… Ne vegyetek mosható festéket, mert átverés!

Ha azonban jövőre rászánjuk magunkat, akkor a fürdő melletti üres falfelületre egy állatos mágneses tapétát fogok felrakatni. A kislányommal még komoly vitáink vannak, hogy melyik állat legyen. Neki a zsiráf és a zebra tetszik. Nekem a nyúl és a zsiráf… Szerintetek?

1. Versenyző: a zsiráf

 150

2. Versenyző: a zebra

93

92

3. Versenyző: a nyúl

31

Ráadásként adnak hozzá 5 darab fekete mágnest is:

50

45

A képek forrásait rájuk kattintva találjátok.

LogoIMG_7483ff

Ha tetszett a bejegyzés és nem szeretnél lemaradni a következőről, akkor kövess minket a Saját Otthon Projekt Facebook oldalán is, ahol még több érdekes tartalommal és egy szuper közösséggel találkozhatsz.

Érdemes minket Istagramon is követni, mert itt rengeteg olyan képet osztunk meg a bloggal kapcsolatosan, amelyek egy-egy bejegyzésbe már nem férnének bele.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább a NLCafé oldalra!