Saját Otthon Projekt

2 éves lett a Saját Otthon Projekt

Hát ez a nap is elérkezett: 2 éve írom a Saját Otthon Projektet! Emlékszem, hogy a legelején mennyire féltem egy-egy bejegyzést megírni. Nem voltam biztos magamban és tele voltam kétségekkel.

Szerencsére azóta levetkőztem ezt a fajta önbizalomhiányt és úgy érzem, hogy a blogolás segített magam elfogadni. Most már nyíltan tudom vállalni az ízlésemet és nem tartok annyira mások negatív véleményétől.

A stílusom is sokat fejlődött, finomodott. Ma már egészen más dolgok tetszenek, mint 2 éve. Persze ebben nagy szerepe van annak, hogy minden nap rengeteg lakberendezéssel kapcsolatos belföldi és külföldi on-line újságot, blogot olvasgatok. A magyar nyomtatott magazinok közül pedig mindig beszerzem az összes újság, összes aktuális számát.

Nekem ez lett a hobbim!!! Persze vannak hullámvölgyek, nehézségek… Azonban ezeken eddig mindig sikerült túllendülni és remélem, hogy még sok szülinapot fogunk együtt ünnepelni! Boldog születésnapot kedves kis blogom! 🙂

254533bc0a5005cb4dbef1f1447a6a03

LogoIMG_7483ff

Ha tetszett a bejegyzés és nem szeretnél lemaradni a következőről, akkor kövess minket a Saját Otthon Projekt Facebook oldalán is, ahol még több érdekes tartalommal és egy szuper közösséggel találkozhatsz.

Érdemes minket Istagramon is követni, mert itt rengeteg olyan képet osztunk meg a bloggal kapcsolatosan, amelyek egy-egy bejegyzésbe már nem férnének bele.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább a NLCafé oldalra!