Saját Otthon Projekt

Csimi-csomi csomagolás :)

Egy ideje már nem pörgöm túl a karácsonyi dolgokat: nem idegeskedek az ajándékok miatt, a karácsonyi vacsora és általában a készülődés miatt sem. Látom, hogy más emberek milyen idegállapotban, milyen képpel vásárolnak és sajnálom őket. Meg kellene már mindenkinek tanulnia, hogy a karácsony nem erről szól! A karácsony a szeretetről és a szeretteinkkel töltött időről szól!

Azért még nekem is hátravolt az ajándékok csomagolása, de délutáni kikapcsolódásnak kitűnő! A férjemet bíztam meg a csomagolópapír beszerzésével. Csak 3 színt adtam meg: fekete, fehér vagy ezüst. Álmomban sem gondoltam volna, hogy pont olyat vesz, amire igazán vágytam: minta nélküli ezüst csomagolópapírt!

A fekete-fehér dekortapaszaim, egy-két fadísz és a gyöngyfestő tollam segítségével gyorsan névre szóló csomagolásokat alkottam:

Egy dologra nem számítottam csak! A gyöngyfestő tollnak idő kell a száradáshoz és az ajándékok még nem lehetnek elől….. Így hát most az erkélyen várják, hogy a Jézuska a fa alá varázsolja őket:

Ti hogy álltok a készülődéssel?

LogoIMG_7483ff

Ha tetszett a bejegyzés és nem szeretnél lemaradni a következőről, akkor kövess minket a Saját Otthon Projekt Facebook oldalán is, ahol még több érdekes tartalommal és egy szuper közösséggel találkozhatsz.

Érdemes minket Istagramon is követni, mert itt rengeteg olyan képet osztunk meg a bloggal kapcsolatosan, amelyek egy-egy bejegyzésbe már nem férnének bele.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább a NLCafé oldalra!