Saját Otthon Projekt

Nagylánynak nagy szék, nagy családnak nagy asztal

Hát elérkezett ez a nap is: Hédi 10 nap múlva 2 éves lesz. Ebből az alkalomból úgy gondoltuk ideje lecserélni az asztalra szerelhető etetőszéket egy nagylányos változatra. A kiszemelt áldozat az IKEÁban kapható URBAN fantázianevű gyerekszékre esett.

A büszke kis tulajdonos már birtokba is vette:

A héten tudatosult bennem, hogy az új székeink mellé nem tudjuk leültetni a vendégeket. A kisméretű asztalunkat ugyanis kölcsönbe kaptuk addig, amíg nem szerezzük be a sajátunkat.

Így természetesen a kiszemelt darab vásárlást előre kellett hoznunk. A férjem csütörtök este el is ment beszerezni a fehér színű BJURSTA étkezőasztalt és a gyerekszéket. Meg is volt az esti programunk: legozás felnőtteknek!

Azért egy óra alatt összeszereltük és mindhárman imádjuk:

Már csak a világítás van hátra. A kiszemelt lámpából kettőt fog lógni az asztal fölött gipszkarton dobozból.

LogoIMG_7483ff

Ha tetszett a bejegyzés és nem szeretnél lemaradni a következőről, akkor kövess minket a Saját Otthon Projekt Facebook oldalán is, ahol még több érdekes tartalommal és egy szuper közösséggel találkozhatsz.

Érdemes minket Istagramon is követni, mert itt rengeteg olyan képet osztunk meg a bloggal kapcsolatosan, amelyek egy-egy bejegyzésbe már nem férnének bele.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább a NLCafé oldalra!