Saját Otthon Projekt

Karácsonyi ötletbörze: a H&M Home téli kínálata

Ha valaki esetleg nem igazán tud azonosulni a fekete-fehér színvilággal, annak tudom ajánlani ihletforrásnak a H&M Home téli kínálatát. Itt mindenki megtalálja azt a stílust, amivel legjobban tud azonosulni. Nagyon sajnálom, hogy nálunk nem lehet még kapni!

Kezdjük rögtön a szívem csücskével, a pirossal. A megszokottól eltérően most nem párosítják arannyal , hanem magában emeli az ünnep fényét. Egyszerűen gyönyörű:

Ha valaki inkább a natúr karácsonyt részesíti előnyben, annak sem kell elkeserednie, mert rájuk is gondoltak. Megtalálhatóak a kínálatban például ezek a zsákvászon párnák is:

Természetesen nem maradhat ki az ezüst és az arany sem. Viszont itt is sikerült a megszokottól kicsit eltérő árnyalatokkal teljesen más hangulatot varázsolni elénk:

Nálatok milyen lesz az idei karácsony? Szoktatok színekkel kísérletezni vagy maradtok minden éveben ugyanannál a színnél?

Képek forrását itt találjátok.

LogoIMG_7483ff

Ha tetszett a bejegyzés és nem szeretnél lemaradni a következőről, akkor kövess minket a Saját Otthon Projekt Facebook oldalán is, ahol még több érdekes tartalommal és egy szuper közösséggel találkozhatsz.

Érdemes minket Istagramon is követni, mert itt rengeteg olyan képet osztunk meg a bloggal kapcsolatosan, amelyek egy-egy bejegyzésbe már nem férnének bele.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább a NLCafé oldalra!