Saját Otthon Projekt

Falióra – Csináld magad!

Sokszor rendelek online kreatív boltokból. Ilyenkor mindig átnézem az egész kínálatukat, hogy esetleg milyen egyéb ötletek jutnak eszembe és tudjak spórolni a szállítási költségen.

Egyik ilyen alkalomkor találtam egy óraszerkezetet. Ekkor még nem tudtam, hogy milyen órát készítek belőle, de megrendeltem. Már itt porosodott két hónapja és én közben azon törtem a fejem, hogy milyen legyen.
 
Legelőször kitaláltam, hogy feszített vászonra fogom ráragasztani. Azt már eldöntöttem, hogy a konyhában lesz a helye és olyasmi színűre fogom festeni, mint az üvegfelület. Rendeltem is hozzá világoskék és gyöngyház fényű akrilfestéket. De mi legyen rajta???
 
IMG_3817
 
Egyik nap beugrott ez a szöveg: Time is running, so stop and enjoy the moment! Gyorsan le is írtam – nehogy elfelejtsem – és végül ezt írtam fel az órára. Először papírra felrajzoltam, majd ceruzával a vászonra.
 
 
Utána körberajzoltam fekete filccel és végül óarany filccel pár szót díszítettem. Legvégül a másodpercmutatót is aranyszínűre festettem, mert eredetileg piros volt.
 
A vásznon kivágva:
 
Óraszerkezet felhelyezve:
 
 
Ismét sötét volt a fotózáshoz, de szerintem nagyjából eltaláltam az üveghez az árnyalatot:
 
 
Még nincs a helyén, de így mutat a fal színéhez:
 
 

 

 

LogoIMG_7483ff

Ha tetszett a bejegyzés és nem szeretnél lemaradni a következőről, akkor kövess minket a Saját Otthon Projekt Facebook oldalán is, ahol még több érdekes tartalommal és egy szuper közösséggel találkozhatsz.

Érdemes minket Istagramon is követni, mert itt rengeteg olyan képet osztunk meg a bloggal kapcsolatosan, amelyek egy-egy bejegyzésbe már nem férnének bele.

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Elfelejtettem írni, hogy szerintem pontos az órának a szerkezete! 🙂

  2. Béla says:

    Király cucc 🙂 Honnan rendelted az óraszerkezetet? Követném az elképzelést itthonra. Pontos amúgy meg minden? Köszi 🙂


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább a NLCafé oldalra!