Saját Otthon Projekt

Karácsony ajtódísz rajzszöggel – Csináld magad!

Most éppen a nagyobb projekteket szüneteltetjük a férjemmel addig, amíg megérkezik a kanapé és ráadásul a Halottak napjára hazautazunk 6 napra a családunkhoz.

Gondoltam, a lakás mostani állapotát már úgysem érdemes bemutatnom, hiszen a blogon az előtte-utána képek az igazán hatásosak.  Így az elkövetkező napokban több karácsonyi ötletet fogok bemutatni. Lehet, hogy furcsán hangzik, hiszen még csak október van….

Az az igazság, hogy az idén nagyon várom a karácsonyt! Kislányunk már 1 éves lesz és neki szeretném az ünnepet gyönyörűvé tenni. Különösen nagy hangsúlyt fogok fektetni a díszítésre és minden egyes dekorációt posztolok majd.

IMG_2394

Hozzávalók:

 • Hungarocell koszorú
 • Rengeteg rajzszög – nekünk még az esküvői dekorációból maradt itthon egy csomó
 • Szalag

IMG_2384.JPG


 

Az ötletet az inspiraciok.hu oldalon találtam és nagyon megtetszett. Rögtön el is mentem beszerezni egy hungarocell koszorút a legközelebbi hobbikellékes boltba.

 A rajzszögeket kicsit ferdén kezdtem el beleszúrni. Csak a koszorú egyik oldalát borítottam be, mert a hátulja úgysem fog látszani az ajtón. Azt hittem, hogy napokig el leszek vele, de 1,5 óra alatt kész is lett.

 Természetesen a rajzszög nem lett elég, de a problémát a szalaggal küszöböltem ki: ahova nem jutott rajzszög, oda az aranyszínű szalagból elkészítettem a koszorú akasztóját.  Így sikerült teljesen befednem a hungarocellt.

IMG_2389.JPG

IMG_2392.JPG

Az aljára még kötöttem egy díszítő masnit és kész is a mutatós ajtódísz!

LogoIMG_7483ff

Ha tetszett a bejegyzés és nem szeretnél lemaradni a következőről, akkor kövess minket a Saját Otthon Projekt Facebook oldalán is, ahol még több érdekes tartalommal és egy szuper közösséggel találkozhatsz.

Érdemes minket Istagramon is követni, mert itt rengeteg olyan képet osztunk meg a bloggal kapcsolatosan, amelyek egy-egy bejegyzésbe már nem férnének bele.

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
 1. Diamia8 says:

  @StudioArt: Köszi szépen! Közben már keskenyebbre is állítottam! 😀

  Még 1X köszi a segítséget!

 2. Szia,
  Ez nagyon szuper ötlet, már csak több szabadidőre lenne szükségem 🙂
  Örülök, hogy sikerült a box, lehet keskenyebbre is állítani és akkor nem lóg ki a keretből 🙂


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább a NLCafé oldalra!