Saját Otthon Projekt

Gyerekszoba felirat – Csináld magad!

Szerettem volna a kislányom szobájára feliratot, hogy a kis birodalmát még vidámabbá tegyük. Nem akartam azonban olyat, ami minden kismanó szobájában megtalálható. Ezért gondoltam, hogy csinálok egy színes és egyedi feliratot.

Hozzávalók:

  •  Hobby kellékes boltban beszerezhető színes habszivacs lap
  • Mintás szalag
  • Egyéb öntapadós kiegészítő (méhecske, lepke, virág stb.)
  • Ragasztó
  • Olló

IMG_2378.JPG

A habszivacs lapra vonalzóval megrajzoljuk a gyerkőc nevét és kivágjuk a betűket. Nem volt sablonom, így a saját kezemmel rajzoltam a betűket és sajnos a “D” betű nem sikerült túl jól.

A mintás szalagból a betűk bal oldalára kivágunk a betű méretével megegyező darabokat, majd ráragasszuk. Végül további díszítésnek ráragasztjuk az öntapadós cukiságokat.

IMG_2379

Adós maradok az utolsó képpel, amikor a feliratot már a kislányom ajtajára helyeztük, de nem volt itthon kétoldalas ragasztó…. Ígérem, hogy pótolni fogom! 😀

LogoIMG_7483ff

Ha tetszett a bejegyzés és nem szeretnél lemaradni a következőről, akkor kövess minket a Saját Otthon Projekt Facebook oldalán is, ahol még több érdekes tartalommal és egy szuper közösséggel találkozhatsz.

Érdemes minket Istagramon is követni, mert itt rengeteg olyan képet osztunk meg a bloggal kapcsolatosan, amelyek egy-egy bejegyzésbe már nem férnének bele.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább a NLCafé oldalra!